Informatsioon: +370 61170170

Valge aeduba kreveti, punase sibula ja tomatiga


  • Kogus: 8 portsjonit
  • Kalorid: 119 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Sulatage krevetid ja vajadusel puhastage , lõigake tomatid väikesteks kuubikuteks, sibul - rõngasteks.
  2. Kupatage oad keevas soolvees, kurnata ja keeta krevetid samas vees.
  3. Segage oliiviõli sidrunimahlaga, Maitsestage soola ja pipraga.
  4. Võtke portsionite tegemiseksmadalad klaasid. Laduge algul oad, seejärel  krevetid, mis on  segatud tomatiga, peale — sibula rõngad. Valage üle kastmega ja kaunistage peterselliga. 
Soovitused

Krevette ja ube on parem  tarbida soojana – piisab, kui panete need keevasse soolasesse vette 2-3 minutiks. Võimaluse korral proovige neid suupisteid valmistada grillitud krevettidega.

 

Koostisosad
Valmis aurutatud valged oad, 425 ml 1 purk (310 g)
Krevetid 200 g
Punane sibul 1 tk
Tomatid 2 tk
Sidrun 1 tk
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
Petersell 3 oksa
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA