Informatsioon: +370 61170170

Tiigerkrevetid tšillises oakastmes avokaado, sibulapealsete ja röstitud leivaga


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 250 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 15 min.
Valmistusviis

1. Segage oad tšillikastmega ja ajage väikeses potis keema.
2. Lisage krevetid ja hoidke madalal kuumusel 2-3 minutit, kuni lähevad keema, siis tõstke pott tulelt.
3. Lõigake tomatid pooleks, segage ubade ja jalapenodega, maitsestage soola ja pipraga.
4. Hakkige sibulapealsed ja petersell peeneks.
5. Röstige leib grillil või grillipannil, siis hõõruge leivale küüslauku ja pange igale leivaviilule pool avokaadot.
6. Pange leib taldrikule, määrige peale kreveti-oasegu, raputage peale sibulapealseid ja peterselli, serveerige. 

Koostisosad
Punased oad tšilikastmes, 425ml 1 purk
Kooritud tiigerkrevetti 16 tk
Punast kirsstomatit 10 tk
Punaseid konserveeritud jalapeno pipra viilu 1-2 spl
Sibula pealsed 200 g
Peterselli 100 g
Avokaadot 2 tk
Sidrun 1 tk
Leivaviilu (suurt) 4 tk
Suur küüslauk 1 tk
Soola maitse järgi
Musta pipart maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA