Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 110 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Lõigake sibul rõngasteks, tsukiin ja tomatid — viiludeks. Alguses pruunistage oliiviõlis sibulad - niipea kui sibul on kuldpruuniks pruunistunud, asetage see eraldi taldrikule ja pruunistage üksteise järel tsukiinid, seened ja tomatid.
  2. Kuumutage tortilla kuival pannil. Pärast seda, kui tortilla on küpsenud, laduge sellele köögiviljad kihtidena nii, et  oleks võimalik tortillad rulli keerata. Keerake korralikult rulli, ning serveerige.
Soovitused

Selleks, et vältida tsukiini võimalikku pudruks keetmist, peaks tsukiini veidi pooltoorena välja võtma.

Koostisosad
Mehhiko tortilla 4 tk
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 580ml 1/2 purki
Punane sibul 1 tk
Tsukiini 3 tk
Tomatid 4 tk
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA