Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis
  1. Sibul lõigake poolrõngasteks, küüslauk purustage noatera all ja hakkige peeneks, paprikalt eemaldage seemned, lõigake väikesteks kuubikuteks.
  2. Kuumutage pannil oliiviõli ja pruunistage kergelt sibul, aeg ajalt segades. Lisage paprika, küüslauk, maitsestage soolaga, segage läbi ja pruunistage keskmisel tulel, kuni valmistate ette ülejäänud köögivilju.
  3. Puhastage tšiilipipar seemnetest ja hakkige peeneks. Lõigake ka kuivatatud tomatid, valage ubadelt vesi, lisage kõik pannile, segage läbi ja kuumutage veel natuke.
  4. Puhastage avokaado ja lõigake viljaliha peeneteks ribadeks. Hakkige koriander peeneks.
  5. Pruunistage iga karask kahelt poolt grill-pannil, murdke pooleks kokku, täitke sooja täidisega, avokaadoga, puistake üle koriandriga ja serveerige kohe.
Soovitused

Kuidas tunda ära küps avokaado - raputades vilja, on kuulda kivi loksumist. Kui raputada avokaado kõrva juures, kuuled kivi loksumist, siis vili on küps.

Koostisosad
Mehhiko tortilla 2 tk
Punane uba "Kidney", 425ml 1/2 purki
Avokaado 1 tk
Punane paprika 2 tk
Tšillipipar 3 tk
Punane sibul 4 tk
Kuivatatud tomatid 100 g
Koriander 3 oksa
Küüslauk 3 küünt
Oliiviõli 2 spl
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA