Informatsioon: +370 61170170

Rohelise hernevaht spargli ja estragoniga


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 78 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 210 min.
Valmistusviis
  1. Lõigake spargel väikesteks tükikesteks ja keetke koos hernestega kuni köögiviljad on pehmed. Pange 6 supilusikatäit herneid kõrvale serveerimiseks, järelejäänud köögiviljad lööge blenderis vahule.
  2. Pange želatiin sidrunimahlasse 5 minutiks ligunema. Seejärel ajage väikeses keedunõus aeglaselt soojaks kuni želatiin on lahustunud. Ärge keetke.
  3. Lisage želatiin ja peeneks hakitud estragon köögvilja püreesse, lisage sool ja segage hoolikalt läbi.
  4. Valmis mass asetage vormidesse ja pange külmikusse vähemalt 3 tunniks.
  5. Serveerimisel jätke vaht vormidesse, kaunistage rohelise hernega ja estragoni oksakestega. 
Soovitused

Väga oluline on valida värske spargel. Peamised kriteeriumid on, et varred oleksid läikivad ja siledad, kui neid üks teise vastu määrida siis nad kriuksuvad, nad ei paindu, kroonlehed on kindlalt pea juurde surutud.

Koostisosad
Roheline hernes, 400g 1 pakend
Spargel 300 g
Želatiin 18 g
Sidrunimahl 75 ml
Estragon 2 oksa
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA