Informatsioon: +370 61170170

Punased aedoad avokaadoga savipotis


  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 72 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis
  1. Nõrutage oad sõelal, segage läbi peenestatud küüslauguga, maitsestage soolaga.
  2. Puhastage avokaado koorest ja kivist, pritsige üle sidrunimahlaga, lõigake õhukesteks lõikudeks.
  3. Tõstke oad vürtsitatud herne juurde, peale asetage avokaado lõigud. Pange 15-20 minutiks  200°С  praeahju. 5 minutid enne valmimist puistake üle punega.
  4. Serveerida võib nii kuumalt, kui ka soojalt. 
Soovitused

Oregano ehk tavalist pune lisage alati keetmise lõpus, et kuumuse tõttu ei kaoks pune õrn maitse.

Koostisosad
Punane uba, 425 ml 1 purk
Avokaado 1 tk
Küüslauk 2 küünt
Sidrun 1 tk
Taimeõli 1 spl
Harilik pune (kuivatatud) 1 tl
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA