Informatsioon: +370 61170170

Punase aedoa- ja šampinjonipasteet


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 44 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 25 min.
Valmistusviis
  1. Hakkige peeneks sibul ja küüslauk ning pruunistage oliiviõlis kuni sibul on läbipaistev.
  2. Lisage peeneks lõigatud šampinjonid. Pruunistage kõiki 5-7 minutit, seejärel lisage oad ilma vedelikuta. Segage läbi. Kui leent on vähe, lisage natuke vett. Maitsestage soola ja pipraga, lisage pune. Katke kaanega, keerake tuli väiksemaks ja jätke valmima 20 minutiks.
  3. Peenestage kõik blenderis ühtlaseks  massiks.
  4. Pasteet sobib hästi soolatud või marineeritud kurgi ja rukkileivaga.
Soovitused

Kui soovite, et pasteet tuleks välja magusama maitsega, lisage kuivatatud musti  ploome. 

Koostisosad
Punane uba "Kidney", 425ml 1 purk
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 580ml 1/2 purki
Sibul 1 tk
Küüslauk 2 küünt
Harilik pune (kuivatatud) 1/3 tl
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
Piprakurk (3-6 cm) marineeritud, Bonduelle 1 purk
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA