Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Pruunistage lõhe steigid kahelt poolt — 2 minutit igalt poolt. Maitsestage soola ja pipraga. Pange kala  7-10 minutiks 180°С  praeahju.
  2. Kuumutage pannil õli ja pruunistage selles terved puhastatud küüslauguküüned kuni aroomi tekkimiseni. Lisage rõngasteks lõigatud sibul, ning kui sibul on valmis— läätsed ja peeneks hakitud till. Segage kõik läbi.
  3. Tõstke läätsed sibulaga taldrikule, asetage peale lõhe ning puistake üle kapparitega, kaunistage sidrunilõigu ja tilli okstega.
Soovitused

Et hoida kauem toidu temperatuuri, pane kala kuuma läätse "padja" peale.

Koostisosad
Valmis aurutatud läätsed, 425 ml 1 purk
Kappar 60 g
Lõhe 2 tk
Sidrun 1 tk
Till 3 oksa
Küüslauk 3 küünt
Šalottsibul 1 tk
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA