Informatsioon: +370 61170170

Lillkapsas kreeka pähkliga sinepi - sidruni kastmes


  • Kogus: 3 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Sulatatud lillkapsas valage üle keeva veega ja riivige jämedal riivil. Lisage peenestatud küüslauk ja segage läbi.
  2. Asetage salat hästi tihedalt väiksele piaalile, keerake «kulitš» taldrikule kummuli, et moodustuks ümara kujuga salati kuhi. Samal moel tehke kõigi portsjonitega. Kaunistage peenestatud kreeka pähklite ja peeneks hakitud rohelise sibulaga.
  3. Valmistage kaste: segage kokku oliiviõli, sojakaste, sidrunimahl, jahvatatud pipar, sool, suhkur.
  4. Serveerimisel kastke salat kastmega.
Soovitused

Lillkapsaroog sobib nii kala, kana kui ka liha roogadega. 

Koostisosad
Lillkapsas, 400g 1 pakend
Küüslauk 2 küünt
Sidrun 1 tk
Sojakaste 3 spl
Oliiviõli 3 spl
Sibulapealsed 3 tk
Kreeka pähkel 45 g
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA