Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 28 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Sulatage lillkapsas ja tõstke küpsetusvormi.
  2. Koorige sidrun, pigistage mahl välja, peenestage küüslauk — segage kõik oliiviõli, soola ja pipraga ning kastke kapsast saadud seguga. Segage läbi.
  3. Küpsetage  200 °С  praeahjus (kergelt) pruuniks — umbes 30 minutit.
Soovitused

Selleks, et, käed ei lõhnaks küüslaugu järele, määrige peale töö lõpetamist käsi sidrunimahlaga ja peske seebiga puhtaks.

 

Koostisosad
Lillkapsas, 400g 1 pakend
Küüslauk 5 küünt
Sidrun 1 tk
Oliiviõli 6 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA