Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 91 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Keetke lillkapsas soolvees kuni valmimiseni, valage vesi pealt ära. Peenestage see koos porgandiga blenderis, lisage peenestatud küüslauk ja segage hästi läbi. Peab valmima õhuline, ühtlane, maheda värvi ja konsistentsiga suflee.
  2. Pruunistage sulatamata rohelist hernest taimeõlis 7 minutit.
  3. Tõstke segu portsjonvormidesse, süvendage sufleesse lohud ja tõstke nendesse pruunistatud roheline hernes.
  4. Pange kuni 170 °С kraadini kuumutatud praeahju täpselt 10 minutiks — et pealmine sufleekiht natuke kuivaks ja muudaks värvust.
Soovitused

Kui küüslauk hävitab lillkapsa ja porgandi maitset, siis on soovitus lisada sufleesse kreeka pähklit. 

Koostisosad
Lillkapsas, 400g 1/2 pakendit
Porgand riivitud 1/2 purki
Roheline hernes, 400g 1/2 pakendit
Taimeõli 2 spl
Küüslauk 1 küüs
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA