Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Keetke roheline hernes keevas vees 5-7 minutit kuni valmiduseni. Nõrutage hernes sõelal ja kohe valage üle jääkülma veega või asetage hernes jääle, see aitab säilitada ererohelist värvust.
  2. Pruunistage spinat pannil taimeõlis 10-15 minutit.
  3. Püreestage blenderis kuni ühtlase massini basiilikulehed, herned, spinat ja küüslauk kuni ühtlase massi saavutamiseni, lisage oliiviõli, maitsestage soola ja pipraga.
  4. Rõstige leib rösteris või grillil. Valmis bruschetta'le asetage spinatikreem ja kaunistage basiiliku lehtedega.
Soovitused

Aseta valmis bruschettale hea tükk soolalõhe. Suurepärane kerge suupiste on valmis!

Koostisosad
Peenestatud spinatilehed, 450g 1/2 pakendit
Roheline hernes, 425ml 1/2 purki
Basiilik 12 oksa
Küüslauk 4 küünt
Leib (hall) 4 tükikest
Oliiviõli 6 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA