Informatsioon: +370 61170170

Bruschetta punase aedoa, peekoni ja oliividega


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 174 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis

1. Keerake paprika fooliumisse, küpsetage kuni 200 °С kuumutatud praeahjus 15 minutit, seejärel eemaldage nahk.
2. Sibul puhastage ja lõigake poolrõngasteks. Peekon hakkige peeneks.
3. Kuumutage pannil 1 supilusikas oliiviõli, tõstke pannile sibul, peekon, rosmariinilehed ja praadige keskmisel tulel, kuni sibul omandab kuldse värvuse. Puistake juurde tšilli, segage läbi ja pruunistage veel natuke.
4. Lõigake leib 2-3 cm paksuseks tükkideks ja röstige rösteris.
5. Lööge praetud pipar, oad väikeses vedeliku koguses ja 1/4 pruunistatud punane sibul blenderis vahule ühtlaseks massiks. Vajadusel — lisage veel natuke vett.
6. Hõõruge röstleivad kergelt küüslaugu, pritsige üle järelejäänud oliiviõliga, tõstke leivadele paprika-oapüree, ülejäänud pruunistatud sibul ja pooleks lõigatud oliivid.

Soovitused

Selleks, et küüslauku kergelt purustada vajutage noaga küüslauku peale siis koor ise tuleb kergelt maha.

Koostisosad
Aurutatud punased oad, 425 ml 1/3 purki
Baguette 4 lõiku
Peekon 100 g
Punane paprika 1 tk
Punane sibul 1 tk
Oliivid kivideta 1/4 purki
Rosmariin 6 oksa
Küüslauk 3 küünt
Tšillipipar jahvatatud 1/2 tl
Oliiviõli 2 spl
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA