Informatsioon: +370 61170170

Bruschetta punase aedoa ja paprikaga


  • Kogus: 6 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis
  1. Keerake paprika fooliumisse ja küpsetage praeahjus 15 minutid temperatuuril 180 °C. Jahutage ja puhastage.
  2. Sibul lõigake poolrõngasteks. Kuumutage pannil 1 supilusikatäis oliiviõli, lisage sibul, rosmariinilehed ja praadige keskmisel tulel kuni sibul omandab kuldse värvuse. Puistake juurde paprika, segage läbi ja pruunistage veel natuke.
  3. Röstige leiba praeahjus 180 °C juures 3-5 minutit .
  4. Nõrutage oad sõel. Asetage blenderisse, lisage praetud paprika ja 1/4 pruunistatud punasest sibulast. Püreestage kõik ühtlaseks massiks.
  5. Purustage oliivid noatera all. Hõõruge leiva viile tervete puhastatud küüslauguküünega.
  6. Pritsige leib järelejäänud oliiviõliga üle, tõstke selle peale paprika-oapüree, ülejäänud pruunistatud sibulad ja oliivid, kaunistage basiilikulehtede ja rukolaga.
Soovitused

Väga oluline on paprikat enne küpsetamist pesta ja kuivatada, seejärel hambatikuga torgata mitmesse kohta augud, et paprika küpsetamisel ei lõhkeks.

Koostisosad
Teraleib 5 tükikest
Punane uba "Kidney", 425ml 1 purk
Punane sibul 1 tk
Punane paprika 1 tk
Oliivid kivideta, Bonduelle 1/2 purki
Rosmariin 2 oksa
Basiilik 2 oksa
Rukola 50 g
Küüslauk 2 küünt
Paprikapulber 1/2 tl
Oliiviõli 2 spl
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA