Informatsioon: +370 61170170

Brokolid vürtsikas itaalia kastmes


  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1.  Keetke brokolit 4 minutit keevas soolvees. Asetage sõelale, kallake jääkülma veega üle ja nõrutage.
  2. Lõigake paprika ja kuivatatud tomatid väikesteks tükkideks. Lõigake oliivid ristipidi pooleks. Kappar hakkige peeneks.
  3. Kastmeks segage kokku oliiviõli, sinep, sidrunimahl, jahvatatud pipar, sool, suhkur ja peenestatud küüslauk. Lisage oliivid, paprika ja kappar — segage läbi.
  4. Maitsestage brokoli kastmega ja laske enne serveerimist seista 10 minutit.
Soovitused

Lisage sellele toidule keedetud ja jahutatud Fusilli pasta ja lõpptulemus on hea hooajaline salat!

Koostisosad
Brokoli, 400g 1 pakend
Punane paprika 2 tk
Kuivatatud tomatid 100 g
Oliivid (kivideta) 1/2 purki
Kappar 120 g
Sidrun 1 tk
Sinep seemnetega 1 spl
Oliiviõli 3 spl
Küüslauk 2 küünt
Suhkur 1/2 spl
Pipar maitse järgi
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA