Informatsioon: +370 61170170

Roheliste köögiviljade püreesupp feta ja mandlitega


  • Kogus: 3 portsjonit
  • Kalorid: 210 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 15 min.
Valmistusviis

1. Sibula ja küüslaugu hakime peeneks.
2. Mandlid pruunistame kuival pannil seni, kuni need muutuvad kaunilt pruuniks, siis valame kaussi jahtuma.
3. Kuumutame pannil õli. Lisame sibula ja küüslaugu, küpsetame 3-4 minutit.
4. Valame potti puljongi, lisame panni sisu ja ajame keema. Lisame „Roheliste köögiviljade kreem-supp Bonduelle“. Keedame ca 3 minutit.
5. Jahutame suppi veidi ja püreestame kreemja konsistentsini. Lisaks võib hõõruda läbi sõela.
6. Paneme supi tulele, maitsestame maitse järgi soola ja pipraga. Ajame keema ja valame kaussi. Supile paneme peale fetajuustu ja mandleid. Serveerime.  

Koostisosad
Roheliste köögiviljade püreesupp, 400 g 1 pakk
Köögivilja- või kanapuljongit 2 klaas
Sibul 1 tk
Küüslauguküünt 2 tk
Mandlilaaste 3 lusikat
Fetajuustu 50 g
Soola ja pipart maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA