Informatsioon: +370 61170170

Rohelise herne supp krabilihaga


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis
  1. Pruunistage oliivõlis poolrõngasteks lõigatud sibul koos riivitud selleri juurega kastrulis .
  2. Lisage vett nii, et köögiviljad oleksid  kaetud 1 cm veega. Lisage kuubikuteks lõigatud kartul. Keetke 10-12 minutit, seejärel lisage sulatamata hernes ja veel natuke vett, umbes klaas. Keetke kartul pehmeks, seejärel püreestage supp blenderis.
  3. Lõigake krabiliha ribadeks. Tõstke supp taldrikutele, keskele asetage krabiliha ja kaunistage supp oliiviõli ja tükeldatud värske mündi lehtedega.
Soovitused

Selles toidus võib kasutada nii värskelt külmutatud krabiliha kui ka purgi krabiliha.

Koostisosad
Roheline hernes, 400g 1 pakend
Sibul 1 tk
Aedseller (juur) 1/3 tk
Krabiliha 200 g
Oliiviõli 3 spl
Münt 2 oksa
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA