Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 86 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 90 min.
Valmistusviis

1. Pange odrakruubid ööseks sooja vette ligunema.
2. Lõigake kartul kuubikuteks. Aedseller hakkige peeneks.
3. 500 ml külma vette asetage pestud kruubid, oad, kartulid, aedselleri, porgandit ja loorberilehti. Lisage köögiviljapuljong ja keetke 1,5 tundi väikesel tulel.
4. Peenestage küüslauk, sibul ja seller. Pruunistage kõik koos kuumutatud oliiviõlis. Lisage supile, soolake, pipardage ja keetke veel 5 minutit.

Soovitused

Et toit tuleks aromaatsem välja keemisel võite lisada aedsalveid ja küüslauku küünt.

Koostisosad
Odrakruup 250 g
Aurutatud punased oad, 425 ml 1 purk
Kartul (tk) 1 tk
Porgand riivitud 3 tk
Aedseller 2 vart
Sibul 1 tk
Köögiviljapuljong 500 ml
Loorberileht 3 tk
Küüslauk 1 küüs
Petersell 6 oksa
Oliiviõli 2 spl
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA