Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 50 min.
Valmistusviis
  1. Lõigake peeneks sibul ja aedseller, küüslauk — jämedalt, paprika — väikesteks kuubikuteks
  2. Kuumutage pannil oliiviõli, lisage juurde sibul, aedseller, paprika ja küüslauk, maitsestage soola ja pipraga ning laske köögiviljadel  nõrgal tulel pehmeks haududa. Seejärel lisage pune ja segage kõik läbi.
  3. Lisage pannile oad, segage läbi järelejäänud köögiviljadega, kuumutage. Asetage kõik kastrulisse, lisage 700 ml vett, vajadusel lisage soola. Pange nõrgale tulele.
  4. Kui vesi on kuumenenud, kuid veel ei kee, puistake vette mais ja laske supp keema. Lisage loorberilehed ja keetke väga nõrgal tulel veel 15-20 minutit.
  5. Lõpuks eemaldage loorberilehed ja serveerige supp puistates üle peeneks hakitud peterselliga.
Soovitused

Valige keskmise kõvaduse, paksuse ja pikkusega aedseller. Õige selleri lehed on pehmed. Paksu koorega aedselleril on vähe vitamiine ja mineraalaineid. Ärge ostke taimi, mis on närtsinud. Neil on tugev kibe maitse.

Koostisosad
Valmis aurutatud valged oad, 425 ml 1 purk
Mais, 425ml 1/2 purki
Punane paprika 2 tk
Aedseller 1 vars
Sibul 1 tk
Küüslauk 2 küünt
Petersell 3 oksa
Loorberileht 2 tk
Harilik pune (kuivatatud) 1 tl
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA