Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 69 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Lõika sibul rõngasteks, peenesta tšillipipar. Pruunista paprika ja sibul õlis suurel tulel kuni valmimiseni.
  2. Aja keema 2 liitrit vett, keera tuli väiksemaks, lisa pruunistatud sibul koos paprikaga ja hauta 5 minutit.
  3. Püreesta tomatid blenderis ja vala saadud püree kastrulisse. Lisa toores riis, läätsed - ja lase jälle keema. Lisa kikerhernes, maitsesta soola ja pipraga. Hauta veel 20 minutit.
  4. Haki koriander hästi peeneks ja serveerimisel puista sellega supp üle.
Soovitused

Et riis supi sees ei jääks tooreks, on parem kasutada kiirkeedu riisi.

Koostisosad
Valmis aurutatud kikerherned, 425 ml 1/2 purki
Riis 70 g
Valmis aurutatud läätsed, 425 ml 1 purk
Kooritud tomatid omas mahlas 1 purk
Tšillipipar 1 tk
Sibul 1 tk
Paprikapulber 2 tl
Kurkum 1/2 tl
Jahvatatud ingver 1/2 tl
Koriander 6 oksa
Oliiviõli 2 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA