Informatsioon: +370 61170170

Lõhefilee köögiviljadega vürtsikas kastmes


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Porgand riivige jämedal riivil, sibul hakkige peeneks, puhastage suvikõrvits ja kartul ning lõigake lõikudeks.
  2. Pruunistage praepannil oliiviõlis porgand sibulaga, lisage suvikõrvits ja praadige pruuniks. Lisage juurde lillkapsas, ribadeks lõigatud kartul, 1 tšillipipar, valage juurde 1,5 liitrit vett, Maitsestage soolaga ja keetke keskmisel tulel 15 minutit.
  3. Peenestage küüslauk ja lisage praepannile köögiviljadele, keetke nõrgal tulel 3-5 minutit.
  4. Kuumad köögiviljad koos vedelikuga püreestage blenderis. Hakkige peeneks seller.
  5. Tõstke supp taldrikutele, puistake üle maitserohelisega, purustatud röstitud määpähkli ja mini tšiilipipraga.
Soovitused

Valmistades püreesuppi kasuta saumikserit otse potti.

Koostisosad
Lillkapsas, 400g 1 pakend
Porgand 2 tk
Sibul 1 tk
Suvikõrvits 2 tk
Kartul 3 tk
Küüslauk 2 küünt
Maapähkel 60 g
Mini-tšillipipar 5 tk
Petersell 3 oksa
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA