Informatsioon: +370 61170170

Lillkapsa supp pastinaak ja apteekitilliga


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Pruunistage kastrulis oliiviõliga  peeneks lõigatud sibulad ja riivitud porgand, lisage kuubikuteks lõigatud kartul ja lillkapsas ja hautage 3-5 minutit .
  2. Lisage supile viilutatud värske pastinaagi juur ja aaptegitill.
  3. Keetke kuni kartul on pehme, umbes 20 minutit. Lisage soola ja  pipart. Puistake üle hakitud peterselliga. Serveerige adžikaga.
Soovitused

Värske porgandi asemel võib kasutada Bonduelle riivitud «Aurutatud» porgandit.

Koostisosad
Lillkapsas, 400g 1 pakend
Kartul 4 tk
Porgand 1 tk
Pastinaak (juur) 1 tk
Aaptegitill 10 g
Sibul 1 tk
Petersell 3 oksa
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
Adžika 3 tl
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA