Informatsioon: +370 61170170
Lillkapsa supp pastinaak ja apteekitilliga

Kogus: 4 portsjonit
Kalorid: 120 kcal
Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
- Pruunistage kastrulis oliiviõliga peeneks lõigatud sibulad ja riivitud porgand, lisage kuubikuteks lõigatud kartul ja lillkapsas ja hautage 3-5 minutit .
- Lisage supile viilutatud värske pastinaagi juur ja aaptegitill.
- Keetke kuni kartul on pehme, umbes 20 minutit. Lisage soola ja pipart. Puistake üle hakitud peterselliga. Serveerige adžikaga.
Soovitused
Värske porgandi asemel võib kasutada Bonduelle riivitud «Aurutatud» porgandit.
Koostisosad
Lillkapsas, 400g | 1 pakend |
Kartul | 4 tk |
Porgand | 1 tk |
Pastinaak (juur) | 1 tk |
Aaptegitill | 10 g |
Sibul | 1 tk |
Petersell | 3 oksa |
Oliiviõli | 3 spl |
Sool | maitse järgi |
Pipar | maitse järgi |
Adžika | 3 tl |
Retseptid
-
Läätse ja juurvilja supp
-
Brokoli- lillkapsa supp maisi karaskiga
-
«Kevadine» supp
-
Rohelise herne supp krabilihaga
-
Lillkapsa supp pastinaak ja apteekitilliga
-
Spinati kreemsupp muskaatpähkli ja sidrunikoorega
-
Köögiviljasupp hmeli-suneliga
-
Maisi püree-supp
-
Karrisupp Tai stiilis
-
Maroko stiilis supp
-
Kreem-supp lillkapsa, aedaoa ja kartuli krõpsudega
-
Paastuaja Tai supp