Informatsioon: +370 61170170

Lambalihasupp kikerherne ja värske tomatiga


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 176 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 25 min.
Valmistusviis

1. Lõigake sibul ja värsked tomatid väikesteks kuubikuteks.
2. Kuumutage kastrulis taimeõli, pruunistage sibul 2–3 minutit. Lisage hakkliha, praadige suurel kuumusel pidevalt segades 2–3 minutit.
3. Valage juurde puljong, laske keema. Keetke tasasel kuumusel vahtu eemaldades 4–5 minutit.
4. Laske keema, lisage purustatud küüslauguküün, mesi, värsked tomatid, kikerhernes, hmeli-suneli, keetke tasasel kuumusel 4–5 minutit. Maitsestage soola ja pipraga maitse järgi.

Soovitused

Valmistage supp eelmisel õhtul. Kõik lihasupid, mis on kauem seisnud on parema maitsega.

Koostisosad
Valmis aurutatud kikerherned, 425 ml 1 purk
Lambahakkliha 400 g
Lihapuljong 600 ml
Sibul 2 tk
Tomatid 2 tk
Küüslauk 1 küüs
Taimeõli 2 spl
Mesi 2 spl
Hmeli-suneli maitseainesegu 1 tl
Pipar maitse järgi
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA