Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis
  1. Lõigake sibul väikesteks kuubikuteks ja pruunistage õliga kastrulis, milles hakkate keetma suppi.
  2. Sibulale lisage tomatipasta, peeneks lõigatud tšillipipar ja paprika ning pruunistage 3-4 minutit.
  3. Valage köögiviljadele juurde kuuma vett (niipalju, et see pärast kataks bulgura), laske keema ja puistake sisse toores bulgura. Keetke vaiksel tulel 20 minutit kuni bulgurа on valmis, lõpuks lisage läätsed ja hautage veel 5 minutit.
  4. Kui supp on valmis, maitsestage soolaga ja puistake pealt münti. Katke kaanega ja laske seista vähemalt 10 minutit.
Soovitused

Selleks, et bulguri maitse oleks rikkalikum, leotage enne keetmist 30-40 minutit külmas vees, kuhu on lisatud ühe sidruni mahl.

Koostisosad
Bulgur 100 g
Valmis aurutatud läätsed, 425 ml 1 purk
Sibul 1 tk
Tomatipasta 1 spl
Paprikapulber 1 tl
Tšillipipar 1 tk
Münt kuivatatud 20 g
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA