Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 80 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Lõigake  porgand, sibul ja seller väikesteks kuubikuteks ning pruunistage keskmises kastrulis koos küüslauguga 10 minutit.
  2. Lisage läätsed ja küpsetage veel 3-5 minutit.
  3. Valage peale 1000-1200 ml vett, laske keema, maitsestage soola ja pipraga, lisage peeneks hakitud maitserohelist - supp on valmis!
Soovitused

Valmistada supp kalaga on lihtsamast lihtsam! Lisage keevasse suppi karp konserveeritud lõhe.

Koostisosad
Valmis aurutatud läätsed, 425 ml 2 purki
Aedseller 2 vart
Porgand 1 tk
Sibul 1 tk
Küüslauk 1 küüs
Petersell 3 oksa
Oliiviõli 2 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA