Informatsioon: +370 61170170

Kreem-supp lillkapsa, aedaoa ja kartuli krõpsudega


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 160 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis
  1. Kuumutage kastrulis 3 supilusikat oliiviõli, pruunistage kergelt peeneks hakitud sibulad ja küüslauk.
  2. Tõstke kastrulisse sibula ja küüslaugu juurde lillkapsas ning pruunistage 2-3 minuti kestel.
  3. Valage ubadelt vedelik ära ja peske läbi, pange kõrvale 3 supilusikatäit, ülejäänud aga lisage kastrulisse.
  4. Valage üle 800 ml veega ja katke kaanega. Kui vesi keema läheb maitsestage soola ja pipraga. Katke kaanega ja keetke nõrgal tulel 10-15 minutit kuni kapsas on pehme.
  5. Kuni supp keeb, valmistage kartuli krõpsud: lõigake kartul hästi õhukesteks viiludeks ja friteerige keevas õlis. Valmis krõpsud tõstke paberrätikule kuivama.
  6. Segage supp blenderiga. Tõstke taldrikutele, lisage eelnevalt kõrvale pandud oad ja kaunistage kartulikrõpsudega ning peeneks hakitud peterselliga.
Soovitused

Kartuli krõpse saab valmistada ka mikrolaine ahjus, selleks pane pärgamentpaberile kartuli lõigud, määri võiga ja pane 4-6 minutiks maksimaalses võimsuses ahju. 

Koostisosad
Lillkapsas, 400g 2 pakendit
Valmis aurutatud valged oad, 425 ml 1 purk
Sibul 1 tk
Kartul 1 tk
Küüslauk 2 küünt
Oliiviõli 7 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA