Informatsioon: +370 61170170
Kõrvitsasupp punase karri ja kookospiimaga
Kogus: 4 portsjonit
Kalorid: 235 kcal
Ettevalmistusaeg: 60 min.
Valmistusviis
1. Alustame puljongist. Köögiviljad, küüslaugu ja sibula lõikame tükkideks ja paneme potti.
2. Lisa loorberilehed, pipra ja vürtsi, 1 tl soola.
3. Keeda ca 45 minutit ja kurna, et puljong oleks läbipaistev.
4. Tõsta kõrvale 700 ml puljongit. Pane potti Bonduelle kõrvitsasupp ja punase karri pasta. Lase mõni minut haududa ja lisa puljong. Keeda ca 3 minutit ja püreesta ühtlaseks massiks.
5. Lisa kookospiim, ingver, jahvatatud tšillipiprad ning kõige lõpus sidrunimahl. Maitsesta soolaga.
Koostisosad
Kõrvitsapüreesupp, 400g | 1 pakk |
Supi köögiviljasegu, valdavalt kõrvits, sibul, porgand | juhuslikus koosluses |
Küüslauk | 1 tk |
Sibul | 1 tk |
Loorberileht | 3 tk |
Pipratera | 1 tk |
Vürts | 1 tk |
Punase karri pasta | 3 spl |
Kookospiima | 300 g |
Jahvatatud ingver | 2 spl |
Jahvatatud tšillipipar | 1 tl |
Sidruni mahl | 1 tk |
Sool | maitse järgi |
Retseptid
-
Läätse ja juurvilja supp
-
Brokoli- lillkapsa supp maisi karaskiga
-
«Kevadine» supp
-
Rohelise herne supp krabilihaga
-
Lillkapsa supp pastinaak ja apteekitilliga
-
Spinati kreemsupp muskaatpähkli ja sidrunikoorega
-
Köögiviljasupp hmeli-suneliga
-
Maisi püree-supp
-
Karrisupp Tai stiilis
-
Maroko stiilis supp
-
Kreem-supp lillkapsa, aedaoa ja kartuli krõpsudega
-
Paastuaja Tai supp