Informatsioon: +370 61170170

Kõrvitsasupp punase karri ja kookospiimaga


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 235 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 60 min.
Valmistusviis

1. Alustame puljongist. Köögiviljad, küüslaugu ja sibula lõikame tükkideks ja paneme potti.
2. Lisa loorberilehed, pipra ja vürtsi, 1 tl soola.
3. Keeda ca 45 minutit ja kurna, et puljong oleks läbipaistev.
4. Tõsta kõrvale 700 ml puljongit. Pane potti Bonduelle kõrvitsasupp ja punase karri pasta. Lase mõni minut haududa ja lisa puljong. Keeda ca 3 minutit ja püreesta ühtlaseks massiks.
5. Lisa kookospiim, ingver, jahvatatud tšillipiprad ning kõige lõpus sidrunimahl. Maitsesta soolaga. 

Koostisosad
Kõrvitsapüreesupp, 400g 1 pakk
Supi köögiviljasegu, valdavalt kõrvits, sibul, porgand juhuslikus koosluses
Küüslauk 1 tk
Sibul 1 tk
Loorberileht 3 tk
Pipratera 1 tk
Vürts 1 tk
Punase karri pasta 3 spl
Kookospiima 300 g
Jahvatatud ingver 2 spl
Jahvatatud tšillipipar 1 tl
Sidruni mahl 1 tk
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA