Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 205 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis

1. Sibula, ingveri, küüslaugu ja tšillipipra peenestame. Kanarinna lõikame väikesteks tükkideks.
2. Pannil kuumutame õli, lisame sibula, küüslaugu ja tšillipipra. Küpsetame 3-4 minutit.
3. Valame potti puljongi ja kookospiima. Ajame keema. Lisame liha ja keedame nõrgal tulel 7 minutit.
4. Lisame kõrvitsapüreesupi Bonduelle, kalapuljongi, sojakastme, suhkru, sidrunimahla ja kurnatud maisi. Keedame ca 2-3 minutit.
5. Valame kõrvitsasupi ja kana kaussi ning serveerime. 

Koostisosad
Kõrvitsapüreesupp, 400g 1 pakk
Mais, 212ml 1 purk
Sibul 1 tk
Pikkune ingveritükk 4 cm
Tšillipipar 1 tk
Küüslauguküünt 2 tk
Kanapuljongit 3 klaasi
Kookospiima ¾ klaasi
Suur kanarind 350 g
Kalakastet 1 spl
Heledat sojakastet 1-2 spl
Suhkrut 1 tl
Sidruni mahl maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA