Informatsioon: +370 61170170

Köögiviljasupp hmeli-suneliga


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Sulatage brokoli ja lillkapsas.
  2. Valmistage köögiviljapuljong: keetke peeneks lõigatud mugulsibul, porgand, selleri juur ja petersell umbes 500 ml vees.
  3. Kui puljong peagi valmis, pruunistage eraldi kastrulis, oliiviõlis porrulauk, mis on lõigatud rõngasteks.
  4. Tõstke brokoli, lillkapsas ja väikesteks viiludeks lõigatud paprika porrulaugu juurde, hautage kuni pehme. Puistake üle hmeli-suneli maitseaineseguga ja hautage  veel minuti.
  5. Kurnake puljong ja lisage see supile. Keetke kuni köögiviljad on täiesti valmis, maitsestage soola ja pipraga.
Soovitused

Hmeli-suneli võib selles supis asendada tüümianiga, kas rohelise või kuivatatud.

Koostisosad
Brokoli, 400g 1 pakend
Lillkapsas, 400g 1 pakend
Punane paprika 1 tk
Porrulauk 2 tk
Sibul 1 tk
Porgand 1 tk
Aedseller (juur) 1/5 tk
Petersell 3 oksa
Hmeli-suneli maitseainesegu 1 tl
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA