Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 81 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis
  1. Pane sulatamata oad keeva vette ning keeda 5 minutit. Kurna ja jahuta.
  2. Lõika värsked tomatid, paprika, kurk ja tšillipipar väikesteks kuubikuteks.
  3. Sega sügavas kausis (või blenderi nõus) kõik köögiviljad, lisa tomatid omas mahlas ja püreeri blenderis ühtlaseks massiks. Lisa sool, pipar, suhkur ja peeneks hakitud basiilik.
  4. Tõsta taldrikutele ja kaunista basiilikulehtedega.
Soovitused

Selleks, et gazpacho supp tuleks vürtsikam, võib supile lisada küpsetatud paprikat. Küpseta ahjus paprikat kuni koor muutub pruunikaks, siis tuleb küpsenud koorik ja seemned eemaldada ning lõigata viljaliha väikesteks kuubikuteks.
 

Koostisosad
Tomatid 4 tk
Roheline aeduba, 400g 1/2 pakendit
Punane paprika 2 tk
Värske kurk 4 tk
Tšillipipar 1 tk
Oliiviõli 2 spl
Basiilik 3 oksa
Tomatid kooritud omas mahlas 1 purk
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
Suhkur maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA