Informatsioon: +370 61170170

Brokoli- lillkapsa supp maisi karaskiga


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 89 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis
  1. Tõstke kastrulisse sulatamata brokoli koos suvaliselt lõigatud tsukiini ja peterselliga. Valage vett nii, et köögiviljad oleksid  kaetud 1 cm veega, Lisage soola, pipart ja keetke kuni valmimiseni.
  2. Teises kastrulis keetke täpselt sama moodi  lillkapsast ja sibulat.
  3. Mõlemat suppi peenestage eraldi blenderis.
  4. Kuni supp keeb , lõigake maisi karaskid kolmnurkadeks ja pange eelnevalt 180°С kuumaks aetud küpsetusahju 5 minutiks, et kuivatada kuni krõbeda kooriku tekkimiseni.
  5. Serveerimiseks tõstke esmalt taldrikusse roheline supp, peale - valge, kallake «niidike» oliiviõli, puistake peale keskmise jämedusega soola ja kuival pannil küpsetatud musti seesami seemneid. Serveerige maisikaraskiga.
Soovitused

Et lillkapsas tuleks lumivalge, võid potti lisada sidrunimahla või sidrunihapet – ülemäära palju hapet rikub lillkapsa maitset. Piisab 1/8 sidrunimahlast või näputäiest sidrunihappest. Ka äädikal on valgendamise omadused .

Koostisosad
Lillkapsas, 400g 1 pakend
Brokoli, 400g 1 pakend
Aedseller 1 vars
Sibul 1 tk
Küüslauk 1 küüs
Tsukiini 1 tk
Seesamiseemned mustad 1/2 spl
Oliiviõli 3 spl
Maisi karask 2 tk
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA