Informatsioon: +370 61170170

Aromaatne veiselihasupp läätsedega


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 205 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 80 min.
Valmistusviis

1. Lõigake veiseliha 2 cm suurusteks kuubikuteks, maitsestage soola ja pipraga, pruunistage kuumutatud õlis igalt küljelt umbes 10 minutit. Asetage paksu põhjaga kastrulisse.
2. Lõigake jämedalt aedseller ja porgand. Lõigake sibul poolrõngasteks, küüslauk — õhukesteks laastudeks. Tõstke köögiviljad pannile ja pruunistage segades 8 minutit.
3. Valage kastrulisse puljongit, laske keema ja keerake tuli väiksemaks. Tähendab, et liha on asetatud ühte kastrulisse, aga puljongi valame teise.
4. Tõstke liha ja praetud köögiviljad kastrulisse, lisage 4 osaks lõigatud tomatid, millelt on nahk eelnevalt eemaldatud, rosmariini ja pune, segage läbi, katke kaanega ja hautage 1 tund.
5. Lõpuks lisage läätsed, maitsestage soola ja pipraga, laske keema ja lülitage pliit välja.
6. Pealt puistake üle värske hakitud koriandriga.

Soovitused

Keeva roa maitsestamisel kasutage lusikat, kuna maitseainete otse purgist raputamisel satub sinna niiskus ning rikub maitseomadusi. 

Koostisosad
Valmis aurutatud läätsed, 425 ml 1 purk
Veiseliha 700 g
Aedseller 2 vart
Sibul 2 tk
Porgand 1 tk
Küüslauk 6 küünt
Tomatid 4 tk
Lihapuljong 1200 ml
Oliiviõli 2 spl
Rosmariin kuivatatud 1/4 tl
Harilik pune kuivatatud 1/3 tl
Koriander 5 oksa
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA