1. >Retseptid
  2. >Taimetoidupitsa

Taimetoidupitsa

Pitsa on roog, mis sobib kõigile ja igaks puhuks. Sel korral pakume taimetoidupitsat, mis paneb kõik üllatuma!
Keskmine
4 inimest
45 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 rull koogitainast

Tomatipastat

1 pakk külmutatud Bonduelle'i rohelisi herneid

1 purk Bonduelle'i punaseid ube

1 purk Bonduelle'i maisi

Riivitud juustu

Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 rull koogitainast

Tomatipastat

1 pakk külmutatud Bonduelle'i rohelisi herneid

1 purk Bonduelle'i punaseid ube

1 purk Bonduelle'i maisi

Riivitud juustu

Soola ja pipart
  1. Samm 1
    Kuumuta ahi 200 °C-ni.
  2. Samm 2
    Laota tainas küpsetuspaberile ja keera selle servad üles.
  3. Samm 3
    Tee taina keskele mõned augud ja küpseta ahjus umbes 15 minutit, kuni tainas on helepruun.
  4. Samm 4
    Vala osa herneid keeva veega üle. Nõruta mais ja punased oad.
  5. Samm 5
    Kui tainas on küps, määri sellele tomatikastet. Pane peale herned, mais ja punased oad.
  6. Samm 6
    Lisa maitseks riivitud juustu ja maitseaineid.
  7. Samm 7
    Küpseta ahjus veel 10–15 minutit.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Maisikook

    Mais magustoidus? Uskumatu, kuid väga maitsev!

  • Maisijäätis

    Just, just – sa lugesid õigesti! Jäätis maisiga. Usalda meid ja sa üllatud.

  • Taipärane Red Thai karri

    Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral viib köök sind Taisse, kus saad maitsta Red Thai karrit.