Informatsioon: +370 61170170

Aedoasupp kuivatatud mustade ploomidega


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 97 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Riivi porgand, lõika peeneks paprika ja sibul ning hauta taimeõlis 10-15 minutit.
  2. Aseta köögiviljad kastrulisse, lisa oad, lisa vett nii, et vesi kataks köögivilju 2 cm kõrguselt ja lase keema.
  3. Vala kuivatatud mustad ploomid üle kuuma veega ja lase seista 15-20 minutit. Pärast lõika ploomid pooleks ning siis ühtlasteks ribadeks. Lisa supile koos tomatipastaga ja peeneks hakitud mündiga. Keeda veel 5 minutit.
  4. Lõika peeneks sibulapealsed, petersellilehed ja küüslauk ning lisa supile enne lauale tõstmist.
Soovitused

Selle ja teiste suppide keetmiseks on kasulik kasutada Bonduelle riivitud porgandit.

Koostisosad
Valmis aurutatud valged oad, 425 ml 1 purk
Porgand 2 tk
Punane paprika 1 tk
Sibul 1 tk
Küüslauk 1 küüs
Petersell 6 oksa
Münt 2 oksa
Ploom 15 tk
Tomatipasta 3 spl
Taimeõli 3 spl
Sibulapealsed 2 tk
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA