Informatsioon: +370 61170170

Vürtsikas lõhe aromaatse lillkapsaga


  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Pigistage kolmest apelsinist mahl välja. Lisage sellele kurkum ja koriander.
  2. Soolake lõhesteik ja marineerige vürtsikas apelsinimahlas 30 minutit.
  3. Lõigake peeneks porgand ja tõstke koos külmutamata lillkapsaga küpsetusvormi, maitsestage soolaga ja valage üle lõhe marinaadiga.
  4. Tõstke peale kalasteigid, rosmariin ja viilutatud apelsin, küpsetage  kuni 180°С praeahjus 20 minutit.
Soovitused

Selleks, et valida mahlane apelsin, tuleks tähelepanu pöörata apelsini suurusele. Mida raskem apelsin , seda magusam ja mahlasem ta on, aga mida kergem ta on, seda  vähem maitsvam.

Koostisosad
Atlandi lõhesteik 2 tk
Lillkapsas, 400g 1 pakend
Porgand 2 tk
Apelsin 4 tk
Kurkuma 1/2 tl
Koriander jahvatatud 1/2 tl
Rosmariin 2 oksa
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA