Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 146 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Puhastage kartul ja keetke pehmeks. Jahutage ja lõigake iga kartul 6-8 lõiguks.
  2. Tükeldage tomatid, tuunikala purustage tükkideks.
  3. Maitsestamiseks: segage oliiviõli sinepi seemnete ja tumeda palsamiäädikaga.
  4. Pestud ja tahendatud salatilehed rebige, asetage kausi põhja või serveerimistaldrikule. Paigutage ühe kihina teineteisest väikeste vahedega kartulitükid, lisage oad, tuunikala, tomatid ja kapparid.
  5. Soolake kergelt ja kastke salat pikantse kastmega.
Soovitused

Paastuvaba: Lisage jämedalt hakitud muna.

Koostisosad
Tuunikala omas mahlas 2 purki
Valmis aurutatud valged oad, 425 ml 1/2 purki
Kirsstomatid 20 tk
Salat 2 kimpu
Kartul 2 tk
Kappar 180 g
Sinep seemnetega 2 tl
Palsamiäädikas 2 spl
Oliiviõli 2 spl
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA