Informatsioon: +370 61170170
Spinatisalat lõhe ja greibiga

Kogus: 2 portsjonit
Kalorid: 120 kcal
Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis
- Sulata spinat, vala üle keeva veega ja kuivata.
- Puhasta greip nahakihist ja lõika kuubikuteks. Lõika tomatid ja kurk suuremateks tükkideks, basiilik — peeneks, jättes mõned lehed kaunistamiseks.
- Küpseta lõhe praeahjus 15 minutit temperatuuril 180°С või valmista aurukeetjas. Valmis kalalt eemalda nahk. Lõiga filee kuubikuteks.
- Pane kõik koostisained kokku, lisa oliiviõli, sidrunimahl ja maitse järgi soola.
- Tõsta taldrikule spinat ning selle peale lõhesalat, greip, kurk ja tomat. Kaunista basiilikuga.
Soovitused
Selles toidus kasuta kiire valmimisajaga polentat.
Koostisosad
Peenestatud spinatilehed, 450g | 1 pakend |
Atlandi lõhe | 300 g |
Greip | 2 tk |
Värske kurk | 3 tk |
Tomatid | 1 tk |
Basiilik | 3 oksa |
Sidrun | 1 tk |
Oliiviõli | 3 spl |
Sool | maitse järgi |
Pipar | maitse järgi |
Retseptid
-
Maisi, meloni ja paprika salat
-
Tuunikala ja valge aedoasalat
-
Lehtsalat punase aedoa, tuunikala ja seesamiseemnetega
-
Röstitud kartul seene-rukola salatiga
-
Ananassi-rohelise oasalat greibiga
-
Segasalat sinepikastmes
-
Soe läätsesalat
-
Vürtsikas lõhe aromaatse lillkapsaga
-
Spinatisalat lõhe ja greibiga
-
Artišoki- šampinjoni- ja peedilehesalat
-
Brokoli-kirsstomati ja apelsini salat
-
Odrakruubi- maisisalat tomati ja rohelise kastmega