Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis
  1. Sulata spinat, vala üle keeva veega ja kuivata.
  2. Puhasta greip nahakihist ja lõika kuubikuteks. Lõika tomatid ja kurk suuremateks tükkideks, basiilik — peeneks, jättes mõned lehed kaunistamiseks.
  3. Küpseta lõhe praeahjus 15 minutit temperatuuril 180°С või valmista aurukeetjas. Valmis kalalt eemalda nahk. Lõiga filee kuubikuteks.
  4. Pane kõik koostisained kokku, lisa oliiviõli, sidrunimahl ja maitse järgi soola. 
  5. Tõsta taldrikule spinat ning selle peale lõhesalat, greip, kurk ja tomat. Kaunista basiilikuga.
Soovitused

Selles toidus kasuta kiire valmimisajaga polentat.

 

Koostisosad
Peenestatud spinatilehed, 450g 1 pakend
Atlandi lõhe 300 g
Greip 2 tk
Värske kurk 3 tk
Tomatid 1 tk
Basiilik 3 oksa
Sidrun 1 tk
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA