Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Valmistage köögiviljad: suvikõrvits lõigake poolikuteks viiludeks, kirsstomatid — pooleks, paprika — väikesteks kuubikuteks. Peenestage sibul, noatera all purustage küüslauk, ingver riivige jämedal riivil.
  2. Kuumutage pannil oliiviõli, pruunistage õlis 1 minuti kestel ingverit, küüslauku ja sibulat. Lisage paprika, 3-4 minuti pärast — suvikõrvits, mõne minuti pärast — tomatid. Lisage sool, pipar, palsamiäädikas ja segage kõik läbi.
  3. Lisage läätsed, segage läbi ja kuumutage veel 1-2 minutit.
  4. Hakkige koriander peeneks ja lisage salatisse.
  5. Tortilja kuumutage kuival pannil, seejärel lõigake 4 osaks, kinnitage 2 nurka hambaorgiga ja tõstke salat saadud ümbrikusse.
Soovitused

Kõige lihtsam viis puhastada ingverit on kraapides koort lusikaga. Kuna koor on suhteliselt õhukene, siis koorimiseks läheb vähe aega.

Koostisosad
Valmis aurutatud läätsed, 425 ml 1 purk
Mehhiko tortilla 4 tk
Suvikõrvits 2 tk
Kirsstomatid 15 tk
Ingver (juur) 100 g
Punane sibul 1 tk
Küüslauk 3 küünt
Koriander 3 oksa
Palsamiäädikas tume 3 spl
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA