Informatsioon: +370 61170170

Röstitud kartul seene-rukola salatiga


  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 140 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Koorige greip ja eemaldage viljaliha kelmed, lõigake iga lõik veel 2-3 osaks.
  2. Puhastage ka ananass ja lõigake õhukesteks rõngasteks.
  3. Pruunistage ananass oliiviõlis, oakaunad, terved tšillipipra kaunad ja hakitud petersell umbes 10 minutid enne aedoa valmimist. Lisage soola ja pipart maitse järgi.
  4. Laduge salat kihtidena: ananass, oad, ananass, oad, greip. Kaunistage tšillipipraga. Kastke pealt väikese koguse sidrunimahlaga.
Soovitused

Selleks, et, kartul tuleks välja krõbe, hoidke kartul külmas vees umbes 0,5 kuni 1 tundi. Hoidmise aeg sõltub sellest kui vana on kartul, mida vanem kartul seda vähem peab leotama. See on vajalik, et vabaneda liigsest tärklist, mis ei anna kartulile krõbedust ja maitset. Peale selle salvrätikus või käterätikus patsuta kartul kuivaks.

Koostisosad
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 580ml 1/2 purki
Kartul 3 tk
Rukola 100 g
Pesto kaste (parem kodune) 2 spl
Palsamiäädikas tume 3 spl
Rosmariin 1 oks
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA