Informatsioon: +370 61170170

Odrakruubi- maisisalat tomati ja rohelise kastmega


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 200 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Leota odrakruupe enne keetmist 1 tund külmas vees. Nii keevad need kiiremini pehmeks.
  2. Keeda kruupe soolvees 15-20 minutit, seejärel loputa ja lase jahtuda.
  3. Lõika tomatid pooleks, sibul rõngasteks, haki peeneks maitseroheline.
  4. Tõsta kõik kaussi koos kruupidega, lisa maitse järgi suhkrut, sidrunimahla, maitserohelist, oliiviõli, soola ja pipart. Sega kõik läbi.
  5. Tõsta taldrikutele, puista üle maisiga.
Soovitused

Leota odrakruupe terve öö, see aitab oluliselt vähendada keetmise aega.

Koostisosad
Mais, 425ml 1/2 purki
Kirsstomatid 10 tk
Odrakruup 70 g
Punane sibul 1 tk
Till 3 oksa
Petersell 3 oksa
Sidrun 1 tk
Oliiviõli 3 spl
Suhkur 1/2 sl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA