Informatsioon: +370 61170170

Lehtsalat punase aedoa, tuunikala ja seesamiseemnetega


  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 100 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Segage pestud ja tahendatud salatilehed ubadega, kergelt peenestatud tuunikala fileega, kappari ja pooleks lõigatud kirsstomatitega.
  2. Lisage maitse järgi pipart, maitsestage oliiviõliga, mis on segatud sojakastmega, puistake üle kuival pannil kuumutatud seesamiseemnetega. Vajadusel lisage soola.
  3. Lõigake punane sibul rõngasteks, pruunistage taimeõlis ja kaunistage sellega salatit serveerimisel.
Soovitused

Kui ei ole salati kuivatit, siis salatilehti ja muud rohelisi taimi on kerge kuivatada ladudes need kuivale rätikule ja keerata rulli. Kõik vesi salati lehtedest imendub rätikusse ja nad on kuivad.

Koostisosad
Frisee salat 100 g
Punane uba "Kidney", 425ml 1 purk
Tuunikala omas mahlas 1 purk
Kirsstomatid 5 tk
Kappar 60 g
Punane sibul 1 tk
Taimeõli 2 spl
Oliiviõli 3 spl
Sojakaste 2 spl
Seesamiseemned 4 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA