Informatsioon: +370 61170170

Kõrvitsa, punase aedoa ja lillkapsa salat


  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 86 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis
  1. Puhastage kõrvits, lõigake kuubikuteks ja keetke soolvees. Kui kõrvits on peaaegu valmis, lisage sellele lillkapsas ja keetke kuni valmiduseni.
  2. Asetage keedetud köögiviljad sügavasse kaussi, lisage oad, maitsestage oliiviõliga, lisage soola ja pipart ning segage läbi.
  3. Riivige peenel riivil laimikoor. Pruunistage kõrvitsaseemned kuival pannil.
  4. Tõstke köögiviljad kaussi, puistake üle kõrvitsaseemnete ja laimikoorega.
Soovitused

Kuumana on see salat suurepärane köögivilja lisand kala-, kana- ja liharoogadele.

Koostisosad
Punane uba, 425 ml 1/2 purki
Kõrvits 200 g
Lillkapsas, 400g 1/2 pakendit
Laim 1 tk
Kõrvitsaseemned kooritud 50 g
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA