Informatsioon: +370 61170170

Baklažaanisalat, kikerherne ja kanafileega


  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 118 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis

1. Lõigake baklažaanid 1 cm paksuseks rõngasteks, soolake, pritsige üle oliiviõliga, keerake fooliumisse ja küpsetage  kuni 200 °С kuumutatud praeahjus umbes 10 minutit kuni valmis. Seejärel lõigake kuubikuteks.
2. Lõigake kanafilee peenikesteks tükikesteks. Pruunistage pannil oliiviõlis koos paprikaga umbes 10 minutit.
3. Segage kokku peenestatud küüslauk, kikerhernes, kana, baklažaanid ja hakitud münt. Maitsestage oliiviõliga ja segage hästi läbi. 

Soovitused

Et kanafilee oleks õrnema maitsega võib liha kergelt pikkupidi kloppida.

Koostisosad
Valmis aurutatud kikerherned, 425 ml 1 purk
Baklažaan 2 tk
Kanafilee 300 g
Oliiviõli 6 spl
Münt 4 oksa
Küüslauk 2 küünt
Paprikapulber 2 tl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA