Informatsioon: +370 61170170

Artišoki- šampinjoni- ja peedilehesalat


  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 148 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Kuivatage šampinjonid ja artišokid paberrätikul ja lõigake tükkideks.
  2. Segage seened artišokkidega ja lisage peeneks hakitud aedseller ja salatilehti.
  3. Maitsestamiseks segage eraldi nõus veiniäädikat, soola, suhkrut, taimeõli — vahustage vispliga või kahvliga ühtlaseks.
  4. Maitsestage salat, tõstke see taldrikutele ja kaunistage basiilikulehtedega.
Soovitused

Kastet salatile võib valmistada juba ette, lihtsalt valage korgiga pudelisse ja hoidke külmkapis. Enne kasutammist  loksutage.

Koostisosad
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 580ml 1/2 purki
Artišokkid 100 g
Iceberg salat 1/3 pead
Aedseller 3 vart
Basiilik 3 oksa
Veiniäädikas 2 spl
Taimeõli 3 spl
Suhkur maitse järgi
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA