Informatsioon: +370 61170170

Ananassi-rohelise oasalat greibiga


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 88 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Koorige greip ja eemaldage viljaliha kelmed, lõigake iga lõik veel 2-3 osaks.
  2. Puhastage ka ananass ja lõigake õhukesteks rõngasteks.
  3. Pruunistage ananass oliiviõlis, oakaunad, terved tšillipipra kaunad ja hakitud petersell umbes 10 minutid enne aedoa valmimist. Lisage soola ja pipart maitse järgi.
  4. Laduge salat kihtidena: ananass, oad, ananass, oad, greip. Kaunistage tšillipipraga. Kastke pealt väikese koguse sidrunimahlaga.
Soovitused

Selleks, et kiiresti puhastada ananassi  on vaja ära lõigata ülemist osa. Siis terava noaga lõigata risti neljaks osaks, pärast seda, igalt osalt eemaldada koor ja puine südamik.

Koostisosad
Greip 2 tk
Ananass 400 g
Roheline aeduba, 400g 1 pakend
Tšillipipar 2 tk
Sidrun 1 tk
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA