Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 150 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Puistake riis Kkeeva soolvette, katke kaanega ja keetke.
  2. Teises kastrulis keetke keevas soolvees brokoli 3-4 minuti jooksul. Võtke brokoli vahukulbiga veest välja ja samas vees keetke 1 minut  spinatit.
  3. Puhastage sibul, küüslauk ja ingver, lõigake peeneks ja pruunistage taimeõlis kuni sibul on klaasjas. Lisage sojakaste, suhkur ja segage maitsesegu läbi.
  4. Tõstke brokoli ja spinat teisele pannile ja segades kuumutage väikeses taimeõli koguses.
  5. Tõstke taldrikule riis, peale asetage  brokoli spinatiga ning kastke kastmega.
Soovitused

Küüslaugu ja ingveri võib ette valmistada. Lihtsalt puhastage, hakkige peeneks ja valage üle väikse koguse õliga ning asetage kaussi.

Koostisosad
Riis pruun 300 g
Brokoli, 400g 1/2 pakendit
Peenestatud spinatilehed, 450g 1/3 pakendit
Ingver (juur) 50 g
Šalottsibul 1 tk
Küüslauk 2 küünt
Sojakaste 4 spl
Taimeõli 4 spl
Suhkur maitse järgi
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA