1. >Retseptid
  2. >Läätse-falafel

Läätse-falafel

Neile, kes ei pelga katsetada ega uusi maitseid avastada.
Keskmine
4 inimest
60 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
300 g keedetud läätsesid

1 porgand

3 spl jahu

Õli praadimiseks

1 küüslauguküüs

1/2 tl vürtsköömneid

Peotäis peterselli

Tüümianit, loorberilehti
Koostisained 4 portsjoni jaoks
300 g keedetud läätsesid

1 porgand

3 spl jahu

Õli praadimiseks

1 küüslauguküüs

1/2 tl vürtsköömneid

Peotäis peterselli

Tüümianit, loorberilehti
  1. Samm 1
    Koori ja haki porgand. Keeda läätsesid natukese tüümiani, loorberilehtede ja porgandiga, kuni porgand keeb pehmeks. Lisa sool alles lõpus.
  2. Samm 2
    Pane küüslauk, sibul ja petersell köögikombaini. Hiljem lisa läätsed porgandiga ning püreesta kõik korralikult.
  3. Samm 3
    Lisa massi jahu ja vürtsköömned. Sega pannilabidaga.
  4. Samm 4
    Vormi niiskete kätega massist pallid ja prae neid õlis.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Läätsesupp

    Avastage uusi maitseid koos Bonduelle läätsesupiga. Kiiresti valmistatav ja ülimalt maitsev roog sobib suurepäraselt õhtusöögile tulnud külalistele serveerimiseks või oma pere üllatamiseks. Kuigi läätsesupp on tavaliselt mõeldud taimetoitlastele, on see äärmiselt toitev – läätsed on väga valgurikkad, seega sobivad suurepäraselt liha asemel. Tõsi, alati võite supile lisada ka oma lemmiklihatükke. Seega, kuidas valmistada kiiresti toitev supp?

  • Spagetid läätsedest valmistatud bologna ...
  • Falafelid jogurtikastmega