Informatsioon: +370 61170170

Tuunikala filee valge aedoa ja pestokastmega


  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Kuumutage oad kuival pannil. Jagage aedoad pooleks: üks osa lööge blenderiga vahtu ja segage 1 supilusikatäie pesto kastmega, segage läbi järelejäänud  aedoaga, lisage peeneks hakitud basiilik.
  2. Tuunikala filee maitsestage soola ja pipraga ning pruunistage mõlemalt poolt 2-3 minutit.
  3. Tõstke taldrikule pruuniks praetud filee, kõrvale - garneering, kastke filee pesto kastmega ja kaunistage taldrik sidrunilõikudega.
Soovitused

Selles toidus tuunikala fileed võib asendada ükskõik millise valge kalaga.  

Koostisosad
Tuunikala (värske) 400 g
Valmis aurutatud valged oad, 425 ml 1 purk
Tomatid 1 tk
Sibul 1 tk
Aedseller 1 vars
Sidrun 1 tk
Pesto kaste (parem kodune) 2 spl
Basiilik 3 oksa
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA