Informatsioon: +370 61170170

Tatrahelbed seente, brüsseli kapsa ja kõrvitsaga


  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 150 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Valage tatrahelbed keeva veega üle, lisage sool, laske keema, tõstke pott tulelt, katke kaanega ja jätke seisma 5-10 minutiks.
  2. Valmistage niikaua köögiviljad: sibul lõigake kuubikuteks, küüslauk — laastudeks, praaadige kuumutatud taimeõlis koos seentega.
  3. Kõrvits ja paprika lõigake samuti kuubikuteks ja tõstke seente ja sibula juurde.
  4. Lisage sulatamata brüsseli kapsas, hautage koos köögiviljadega. Viimasel hetkel lisage hakitud basiilik.
  5. Tõstke tatrahelbed taldrikutele väikse püramiidi kujul (moodustage pätsid kausikeste abil), lisage köögiviljad ja kaunistage basiiliku lehtedega.
Soovitused

Brüsseli kapsast võib asendada brokoli kapsaga.

Koostisosad
Tatrahelbed 400 g
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 314ml 1/2 purki
Kõrvits 200 g
Brüsseli kapsas 200 g
Sibul 1 tk
Küüslauk 3 küünt
Tšillipipar 1 tk
Basiilik 5 oksa
Punane paprika 1 tk
Taimeõli 4 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA