Informatsioon: +370 61170170

Tatar seente ja krõbeda sibulaga aromaatses koorekastmes


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 170 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Sortige tatar, peske puhtaks, valage üle veega suurussuhtes 1:2 ja pange keema. Kui valada üle keeva veega — valmib kiiremini.
  2. Valmistage kaste: küpsetage punane paprika 180°С praeahjus 5-7 minutit. Võtke praeahjust välja, asetage klaasist anumasse, katke kinni millegagi ja jätke 5 minutiks seisma. Seejärel eemaldage nahk ja varreosa.
  3. Hakkige peeneks üks sibula, pruunistage see kuldpruuniks 2 supilusikatäies taimeõlis, segage paprika viljalihaga, püreestage blenderis ja asetage tagasi pannile.
  4. Rõõsa koore pulbrit lahjendage veega pakendil toodud juhendi kohaselt, valage juurde sibula ja paprika segule ning hautage keskmisel tulel pidevalt segades, kuni kaste läheb keema. Valage juurde veiniäädikas ja korralikult puistake juurde jahu, et ei tekiks klimpe. Keetke pidevalt segades, kuni kaste pakseneb.
  5. Maitsestage soolaga, lisage tšiilipipart ja poole sidruni mahl. Segage läbi ja laske veelkord keema tõusta. Kaste on valmis.
  6. Kastke šampinjonid vette ja peske puhtaks. Pruunistage need 2 supilusikatäies taimeõlis. Lisage peeneks riivitud porgandid ja pruunistage need koos seentega. Maitsestage soola ja pipraga.
  7. Teine sibul viilutage laiadeks rõngasteks ja pruunistage ülejäänud õlis nii, et saavutada friteerimise effekt.
  8. Segage kokku tatar seente ja porgandiga. Tõstke taldrikutele ja kaunistage krõbedate sibula rõngastega. Kastke tatar kastmega kohe või serveerige kaste eraldi — kasme kannus.
Soovitused

Selleks, et eemaldada värskelt küpsetatud paprikalt koor, asetage paprika tihedasse pakkendise ja 3-4 minuti pärast avada pakend ja eemaldada koor.

Koostisosad
Tatratangud 250 g
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 314ml 1 purk
Porgand 1 tk
Punane sibul 2 tk
Punane paprika 1 tk
Sidrunimahl 40 ml
Taimne rõõsa koore pulber 3 spl
Veiniäädikas 3 spl
Nisujahu 10 g
Taimeõli 10 spl
Tšillipipar jahvatatud 1/2 tl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA