Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 150 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Muljuge kahvliga puruks mais ja segage läbi paprikaga.
  2. Puhastage avokaado koorest, eemaldage kivi, viljaliha hakkige hästi peeneks, kastke laimi mahlaga ja maitsestage soolaga.
  3. Määrige letšokastmega tortilje, asetage peale terved roomasalati lehed, ning seejärel kihtidena tõstke peale avokaado ja maisi paprikaga. Keerake tortilja rulli kuni keskkohani, keerake lahtised küljed sisse ja keerake lõpuni rulli. Serveerimisel lõigake iga rull ristipidi pooleks.
Soovitused

Soovi korral võib hakitud avokaado asemel valmistada guacamole-kaste, seda on kergemini pannkoogi peale laduda. Guacamole-kastme valmistamise jaoks on vaja üks laim ja soola maitse järgi.

Koostisosad
Tortilja 2 tk
Mais, 425ml 1/2 purki
Avokaado 1 tk
Šampinjoniletšo DELICATE, 500ml 1/2 purki
Roomasalat 1 kimp
Laim 1 tk
Paprikapulber 1 tl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA