1. >Retseptid
  2. >Rohelised spargeload parmesaniga

Rohelised spargeload parmesaniga

Praetud spargeload! Täiesti lihtsad, hullupööra maitsvad ja eriliselt krõmpsud. Kerge valmistada.
Kerge
4 inimest
25 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
500 g külmutatud rohelisi Bonduelle'i spargelube

5 spl riivitud parmesani

2 spl oliiviõli

Soola ja pipart

KASTME JAOKS:

4 spl Kreeka jogurtit

1 spl pestokastet
Koostisained 4 portsjoni jaoks
500 g külmutatud rohelisi Bonduelle'i spargelube

5 spl riivitud parmesani

2 spl oliiviõli

Soola ja pipart

KASTME JAOKS:

4 spl Kreeka jogurtit

1 spl pestokastet
  1. Samm 1
    Kuumuta ahi 200 °C-ni. Keeda spargelube 3 minutit soolases vees. Väldi ülekeetmist – need peavad jääma krõmpsud. Seejärel nõruta.
  2. Samm 2
    Sega kokku parmesan ja oliiviõli.
  3. Samm 3
    Sega spargeload kokku juustu ja oliiviõliga. Laota need küpsetuspaberile.
  4. Samm 4
    Kata küpsetuspaberiga ja küpseta 10 minutit.
  5. Samm 5
    Sega kokku pestokaste ja Kreeka jogurt.
  6. Samm 6
    Kui spargeload on valmis, serveeri neid kastmega.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Hautis

    Kiire ja tervislik õhtusöök sinu kohtumiseks sõpradega või romantiliseks õhtuks lähedase inimesega. Sobib kõikjale, meeldib kõigile!

  • Indiapärane kanakarri

    Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral kutsume sind hullupööra maitsva kanakarriga Indiasse.

  • Roheline salat mozzarella'ga

    Kolme rohelise köögivilja ja mozzarella'ga salat sobib suurepäraselt sinu vitamiinivarude täiendusek...