Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 135 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 45 min.
Valmistusviis
  1. Sulata spinat. Keeda suvaliselt lõigatud porgand ja kartul.
  2. Lõika jämedalt spinat ja aedsalat ning tõsta pannile kuuma oliiviõli sisse, kata kaanega ja hauta keskmisel tulel 10-15 minutit. Jahuta ja kuivata korralikult.
  3. Sega blenderis kokku spinat sibulaga ja porgand kartuliga, lisa sool ja peenesta ühtlaseks massiks.
  4. Vormi supilusika abil ümmargused lamedad steigid, paneeri mandlilaastudes ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
  5. Küpseta 170 °С  praeahjus 15-20 minutit. Lase jahtuda.
Soovitused

Seda spinatipraadi võib ka paneerida tärklises, küpsetada õlis ja peale seda paneerida mandlilaastudes. Tärklis annab praele krõbeda koorekese. 

Koostisosad
Salat 2 kimpu
Peenestatud spinatilehed, 450g 1/3 pakendit
Porgand 2 tk
Kartul 3 tk
Mandlilaastud 100 g
Oliiviõli 2 spl
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA